DO 14/02/19 - GROOTOUDERFEEST (kleuters Hovingenlaan)

Wij vinden het super leuk jullie te mogen uitnodigen voor ons GROOTOUDERFEEST! Wij verwachten jullie vanaf 14.00u. op school (Hovingenlaan 1) te Sijsele. Jullie zien je kleinkind in actie van 14.00u. tot 15.00u. Daarna kunnen jullie genieten van een kopje koffie of thee. Om 15.45u. Naar het einde van de namiddag kunt u nog even binnensluipen in het klasje van  uw sloebers en u laten verrassen met een kleine attentie. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen. Groeten van rupsje Nooitgenoeg en van uw kleinkind(eren) en de juf! Inschrijven via uitnodiging.

VR 15/02/19 De Eerste Schoolquiz

Quiz jij ook vanuit je luie zetel mee met De Slimste Mens ter Wereld? Heb je heimwee naar 2 tot de zesde macht? Meet jij graag jouw kennis met familie of vrienden? Dan is ‘De Eerste Schoolquiz’ zeker iets voor jou!
Geen aartsmoeilijke vragen, maar een gezellige quiz. Niet alleen over sport, cultuurpolitiek en geschiedenis, maar ook over alledaagse dingen. De quiz wordt professioneel gepresenteerd. Inschrijven ? 

FOTO'S BOSKLASSEN STAAN ONLINE

Bekijk alle foto's van de voorbije bosklassen door hier te klikken. (deel 1) of hier (deel 2)

BEWEGEN NAAR DE ZON

Met ons zesde leerjaar dragen we ons steentje bij in de actie BEWEGEN NAAR DE ZON.
We lopen regelmatig 15 minuten rond het marktplein en passen onze outfit aan aan het tijdstip van het jaar... FOTO

ERKENNINGEN

Onze school behaalde verschillende erkenningen: We zijn een natuurvriendelijke MOS-school, een eerlijke wereldhandel FAIRTRADE-school, een ICT vaardige DIGITALE-school, een kleurrijke mondiale KLEUR-BEKENNEN-school, een verkeersveilige OCTOPUS-school, een sportactieve SVS-school (klik op de links om het logo te zien) en bewegen naar de zon

LAUREAAT WHIZZKIDS ICT-wedstrijd

Ons vijfde leerjaar nam deel aan de Whizzkids ICT-wedstrijd en werd laureaat.
Proficiat!