• 19/12/2018 December

  KOEKJESBAK WARMSTE WEEK

  Op woensdag 19 december organiseert de warme klas van het zesde leerjaar een koekenbak t.v.v. het Kinderkankerfonds.  Wij hebben zelf dit goede doel gekozen. De verkoop gaat door hier op de speelplaats van onze school.   Iedereen is welkom op woensdag 19 december van 14u tot 21u.

 • 19/12/2018 December

  OUDERCONTACT

  Bij het einde van het eerste trimester nodigen we de ouders van onze kleuters en lagere schoolkinderen uit op een oudercontact voor een korte evaluatie. We vragen om in te schrijven met aanduiding van voorkeuruur om het wachten niet extra lang te maken. Tijdens deze middag en avond wordt u een glaasje glühwein aangeboden en kunt u koekjes kopen voor de Warmste Week. Dit gebeurt door de leerlingen van het zesde leerjaar en ons oudercomité. 
  Datum en uur van afspraak: woensdag 19 december tussen 14.00u. en 21:00u. (Warmste Week vrije ingang - oudercontact volgens inschrijving).

 • 24/12/2018 December

  KINDERKERSTMIS

  Op maandag 24 december verzorgt onze school om 17.00u. een kerstviering, door en voor kinderen, in de parochiekerk “Sint-Martinus”.
  Alle leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar worden bij deze viering betrokken. De jongste leerlingen beelden uit. Leerlingen uit vierde tot zesde leerjaar vormen een gelegenheidskoor.